e-Crafter

Electric, practic, inovator.

Preț recomandat: 41.395 € + TVA*
  • spațiu de încărcare de până la 10,7 m³ și o înălțime de încărcare de 1.861 mm
  • combină o sarcină utilă de până la 975 kg
  • motor cu o putere de 100 kW/136 CP și cuplu de 290 Nm
  • încărcare baterie 80% în doar 45 de minute (cu sistem de încărcare rapidă CCS).

Lasă-ne datele tale și te vom contacta pentru o ofertă personalizată:


  Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Porsche România SRL prin intermediul partenerilor în vederea prezentării ofertei Volkswagen prin următoarele canale:
 e-mail     telefon (apelare operator uman și/sau sistem automat de apelare)
Vom stoca doar email-ul și/sau telefonul conform canalului de comunicare ales. Datele vor fi prelucrate în conformitate cu politica de protecție a datelor disponibila aici.
Furnizarea datelor și acordul privind Politica de prelucrare a datelor nu sunt obligatorii, însă refuzul dvs. determină imposibilitatea prelucrării datelor și implicit imposibilitatea de a putea comunica în vederea trimiterii ofertei.
 Declar că am peste 18 ani.
Nu putem înainta o ofertă către persoane minore.
 Sunt de acord ca datele completate (nume, prenume și adresa de email) să fie prelucrate și colectate în conformitate cu politica de protecție a datelor disponibila aici. de către Porsche România, prin intermediul agenției, în vederea abonării la newsletterul Volkswagen.
Pentru finalizarea abonării veți primi un email de confirmare pe adresa de email furnizată.
Drepturile dvs. și modalitatea de a interveni asupra datelor stocate în baza de date Porsche România
Prin intermediul canalelor de comunicare selectate în cadrul formularului veți putea solicita informații privind datele stocate în baza de date Porsche România. Aveți dreptul la informare și accesare a datelor și totodată, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a solicita ștergerea datelor, dreptul de a vă retrage consimțământul, dreptul la contestare, dreptul la corectare a datelor. Toate aceste drepturi pot fii exercitate printr-o cerere scrisă pe email la adresa protectiadatelor@porsche.ro

Modelele din imagine sunt cu titlu de prezentare.
*Preț recomandat din care este scăzută prima de casare aferentă programului Rabla 2021 și ecotichetul pentru mașinile 100% electrice aferent programului Rabla Plus 2021 (derulat de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor prin Administrația Fondului pentru Mediu). Acordarea primei de casare, în limita tichetelor disponibile, presupune înscrierea în aplicația PSIPAN (condiționate de îndeplinirea tuturor condițiilor necesare, conform Ghidului PSIPAN 2021), precum și validarea în cadrul Programului Rabla 2021 a distribuitorului autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale căruia vă adresați. Mai multe detalii pot fi obținute de la distribuitorii autorizați Volkswagen Autovehicule Comerciale. Stația de încărcare din imagine nu este disponibilă în rețeaua de încărcare din România. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil.