O ofertă practic
imposibil de ratat!

O ofertă practic
imposibil de ratat!

Prinde oferta Fast Start la Volkswagen Crafter!
Stoc limitat!

Lasă-ne datele tale și te vom contacta pentru o ofertă personalizată:


  Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Porsche România SRL prin intermediul partenerilor în vederea prezentării ofertei Volkswagen prin următoarele canale:
 e-mail     telefon (apelare operator uman și/sau sistem automat de apelare)
Vom stoca doar email-ul și/sau telefonul conform canalului de comunicare ales. Datele vor fi prelucrate în conformitate cu politica de protecție a datelor disponibila aici.
Furnizarea datelor și acordul privind Politica de prelucrare a datelor nu sunt obligatorii, însă refuzul dvs. determină imposibilitatea prelucrării datelor și implicit imposibilitatea de a putea comunica în vederea trimiterii ofertei.
 Declar că am peste 18 ani.
Nu putem înainta o ofertă către persoane minore.
 Sunt de acord ca datele completate (nume, prenume și adresa de email) să fie prelucrate și colectate în conformitate cu politica de protecție a datelor disponibila aici. de către Porsche România, prin intermediul agenției, în vederea abonării la newsletterul Volkswagen.
Pentru finalizarea abonării veți primi un email de confirmare pe adresa de email furnizată.
Drepturile dvs. și modalitatea de a interveni asupra datelor stocate în baza de date Porsche România
Prin intermediul canalelor de comunicare selectate în cadrul formularului veți putea solicita informații privind datele stocate în baza de date Porsche România. Aveți dreptul la informare și accesare a datelor și totodată, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a solicita ștergerea datelor, dreptul de a vă retrage consimțământul, dreptul la contestare, dreptul la corectare a datelor. Toate aceste drepturi pot fii exercitate printr-o cerere scrisă pe email la adresa protectiadatelor@porsche.ro

Modelele din imagine sunt cu titlu de prezentare.
Începând cu data de 1 septembrie 2018, WLTP a înlocuit noul ciclu de conducere european (NEDC), procedura de testare actuală.
Datorită noilor condiții de testare mai realiste, valorile consumului de carburant și ale emisiilor de CO2 măsurate conform WLTP sunt, în multe cazuri, mai mari decât cele măsurate prin NEDC.
Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat distribuitor autorizat VW Autovehicule Comerciale.
Oferta este valabilă până la data de 31.03.2020 și se supune unor termene și condiții.