Caddy Furgon Caddy Life

Oferta care îți îndeplinește dorințele!

Profită acum de oferta RABLA pentru:

 

Caddy4 Furgon 2.0 TDI 75kW/102CP

Preț recomandat*

13.400 €

+ TVA prin Programul RABLA 2020

Emisie CO2: 124 g/km.

Consum: 4.7 l/100km.

Caddy4 TL 2.0 TDI 75kW/102CP

Preț recomandat*

18.400 €

+ TVA prin Programul RABLA 2020

Emisie CO2: 138 g/km.

Consum: 5.3 l/100km.

Lasă-ne datele tale și te vom contacta pentru o ofertă personalizată:


  Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Porsche România SRL prin intermediul partenerilor în vederea prezentării ofertei Volkswagen prin următoarele canale:
 e-mail     telefon (apelare operator uman și/sau sistem automat de apelare)
Vom stoca doar email-ul și/sau telefonul conform canalului de comunicare ales. Datele vor fi prelucrate în conformitate cu politica de protecție a datelor disponibila aici.
Furnizarea datelor și acordul privind Politica de prelucrare a datelor nu sunt obligatorii, însă refuzul dvs. determină imposibilitatea prelucrării datelor și implicit imposibilitatea de a putea comunica în vederea trimiterii ofertei.
 Declar că am peste 18 ani.
Nu putem înainta o ofertă către persoane minore.
 Sunt de acord ca datele completate (nume, prenume și adresa de email) să fie prelucrate și colectate în conformitate cu politica de protecție a datelor disponibila aici. de către Porsche România, prin intermediul agenției, în vederea abonării la newsletterul Volkswagen.
Pentru finalizarea abonării veți primi un email de confirmare pe adresa de email furnizată.
Drepturile dvs. și modalitatea de a interveni asupra datelor stocate în baza de date Porsche România
Prin intermediul canalelor de comunicare selectate în cadrul formularului veți putea solicita informații privind datele stocate în baza de date Porsche România. Aveți dreptul la informare și accesare a datelor și totodată, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a solicita ștergerea datelor, dreptul de a vă retrage consimțământul, dreptul la contestare, dreptul la corectare a datelor. Toate aceste drepturi pot fii exercitate printr-o cerere scrisă pe email la adresa protectiadatelor@porsche.ro

*Preț recomandat din care este scăzută prima de casare aferentă programului Rabla 2020 (derulat de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor prin Administrația Fondului pentru Mediu a programului de stimulare a înnoirii parcului auto național). Acordarea primei de casare, în limita tichetelor disponibile, presupune înscrierea prealabilă în aplicația PSIPAN (condiționată de îndeplinirea tuturor condițiilor necesare, conform Ghidului PSIPAN 2020), precum și validarea distribuitorului autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale căruia vă adresați în programul Rabla 2020. Mai multe detalii pot fi obținute la distribuitorii autorizați Volkswagen Autovehicule Comerciale.
**Modelele din imagine sunt cu titlu de prezentare.