sky family-pictures

Caddy Life

E timpul să-l prezinți
familiei tale!

price-discount
dog-beagle caddy kid

Volkswagen Caddy este pregătit să te insoțească pe tine și cei dragi, în lungile călătorii pe care le veți face impreună.

Avantaje:

Preț începând de la 18.450 euro (TVA inclus)
4% bonus financiar (cu asigurare CASCO încheiată prin Porsche Asigurari)
Durată minimă contractuală: 24 luni

Modelul Caddy Trendline 2.0 TDI 55kW, transmisie manuală, emisii CO2: 138g/km (mixt), consum carburant: 5,3 l/km (mixt) - ELIGIBIL CU PROGRAMUL RABLA 2019

Pentru mai multe detalii, contactați un distribuitor autorizat Volkswagen Vehicule Comerciale.

Lasă-ne datele tale și te vom contacta pentru o ofertă personalizată:


  Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Porsche România SRL prin intermediul partenerilor în vederea prezentării ofertei Volkswagen prin următoarele canale:
 e-mail     telefon (apelare operator uman și/sau sistem automat de apelare)
Vom stoca doar email-ul și/sau telefonul conform canalului de comunicare ales. Datele vor fi prelucrate în conformitate cu politica de protecție a datelor disponibila aici.
Furnizarea datelor și acordul privind Politica de prelucrare a datelor nu sunt obligatorii, însă refuzul dvs. determină imposibilitatea prelucrării datelor și implicit imposibilitatea de a putea comunica în vederea trimiterii ofertei.
 Declar că am peste 18 ani.
Nu putem înainta o ofertă către persoane minore.
 Sunt de acord ca datele completate (nume, prenume și adresa de email) să fie prelucrate și colectate în conformitate cu politica de protecție a datelor disponibila aici. de către Porsche România, prin intermediul agenției, în vederea abonării la newsletterul Volkswagen.
Pentru finalizarea abonării veți primi un email de confirmare pe adresa de email furnizată.
Drepturile dvs. și modalitatea de a interveni asupra datelor stocate în baza de date Porsche România
Prin intermediul canalelor de comunicare selectate în cadrul formularului veți putea solicita informații privind datele stocate în baza de date Porsche România. Aveți dreptul la informare și accesare a datelor și totodată, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a solicita ștergerea datelor, dreptul de a vă retrage consimțământul, dreptul la contestare, dreptul la corectare a datelor. Toate aceste drepturi pot fii exercitate printr-o cerere scrisă pe email la adresa protectiadatelor@porsche.ro

Ofertă valabilă în limita stocului disponibil

Mașina din imagine este cu titlu de prezentare

Ofertă financiară valabilă prin Porsche Finance Group Romania, pentru produsele Leasing Financiar Clasic, Perfect Leasing și Credit Auto